Om

Er det svært at finde tiden, eller er det håndværksmæssige ikke din stærkeste side?

Så lad mig klare det for dig!

Jeg har for nyligt startet HøjmosesMultiservice.dk, som holder til i Ølstykke. Jeg tilbyder hjælp til mange forskellige opgaver i hjemmet og mindre grønne opgaver.

Jeg er uddannet VVS-montør, og har beskæftiget mig med dette i mere end 18 år. Derudover har jeg erfaring fra chaufførbranchen, campingbranchen og materieludlejning.

Jeg tilbyder min brede ekspertise og hjælp til opgaver i mindre eller større omfang, til dig der hellere vil bruge tiden på noget andet, eller til dig der er født med ti tommelfingre.

Du kan se her hvilke opgaver jeg bl.a. tilbyder hjælp til.

 

Kontakt mig i dag for et uforpligtende tilbud!

Hvis har brug for hjælp fra en erfaren handyman i Stenløse, Ølstykke eller i Egedal Kommune, så tøv ikke med at kontakte mig. Du kan ringe til mig på (+45) 21 77 09 99 eller skriv en mail til kontakt@hojmosesmultiservice.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden.

Lad os tage en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig, med dit næste projekt

Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig. Jeg tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt mig i dag